Oktatás - Szemináriumok

A tanfolyamok helyszíne:

Portfolio TraderAkadémia, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. D épület 2. emelet


kezdő
  • Tőzsdézés alapjai
Tőzsdézés alapjai

Kinek: Kezdő tőzsdézőknek


DÍJMENTES előadás. Megmutatjuk, hogyan működik a tőzsde világa, megtanulja, mire kell figyelnie, hogy sikeres legyen a kereskedésben. Megismeri, a siker kulcsát a tőzsde világában.Megérti, a tőkepiacokat miként használhatja pénzügyi céljai eléréséhez.


kezdő
  • OTP kereskedési szeminárium
OTP kereskedési szeminárium

Kinek: Részvény kereskedés iránt érdeklődőknek, befektetési alapba fektetőknek.


Gyakorlati oktatásunkon megismeri a Portfolio Online Tőzsde működését. Megismeri, a Portfolio csapat szakértői miképp választják ki a beszállási pontokat, és hogyan kezelik a kockázatot. 


kezdő
  • Arany és olajkereskedés
Arany és olajkereskedés

Kinek: Kezdő kereskedőknek, arany befektetés iránt érdeklődőknek


DÍJMENTES előadás. Hogyan működik a nemesfémek piaca? Mi mozgatja az árakat? Hogyan tud egyszerűen profitálni az arany árfolyammozgásából? Mik az arany piacának kilátásai? Előadásunkon az előző kérdésekre kap választ, szakértő kollégánktól - kitekintéssel a "fekete aranyra".


kezdő
  • Hol vegyünk és hol adjunk el?
Hol vegyünk és hol adjunk el?

Kinek: Alap oktatásainkon már részt vetteknek


Díjmentes előadás. Hol célszerű vásárolni? Hol vannak az eladási zónák, és mik azok? Mikor, és milyen megbízásokkal célszerű piacra lépni? Előadásunkon az előbbi kérdésekre biztosan kap választ, miközben egy izgalmas bolyongásban lesz része a grafikonok világában.


haladó
  • Pénzkereset az Elliott-hullámokkal
Pénzkereset az Elliott-hullámokkal

Kinek: Demó számlát már kipróbált érdeklődőknek.


Díjmentes előadás. Megismeri a trendelemzésben, a belépési pontok azonosításában és a kockázatkezelésben kiválóan alkalmazható Elliott-hullámok használatának alapjait. A hullámstratégia segítségségével jobban meglovagolhatóak a trendek, így kiváló eszköz lehet az egyéni stratégiák testreszabásában.