KÖVESS MINKET!

Oktatás - Tanfolyam

A sikeres kereskedő

A sikeres kereskedő


Helyszín: Bokor utca irodaház
Időpont: 2018-10-06 - 2018-10-18

1  Lépj ki a komfortzónádból

2  Növeld a pénzügyi intelligenciádat

3  Gondolkodj úgy, mint a nyertes kereskedő

A Portfolio Trader Akadémia bemutatja eddigi leghatékonyabb tanfolyamát, melyben mottónk: Változz, és nyersz!

Hogyan? A tőzsde izgalmakkal teli világát a stratégiai gondolkodásmód elemeivel párhuzamosan mutatjuk meg. Megismered, megérted, megtanulod, hogyan fogod meglovagolni a tőzsdei hullámokat és mire kell összpontosítanod az eredményes  kereskedéshez. S hogy ne szaladjon el veled a ló, a kereskedési kockázatkezeléséről is jólinformálttá válsz.

A kereskedés és befektetés olyan területek, ahol nem tudható előre, hogy jó döntést hozol-e. Ez mindig utólag derül ki. Nem létezik olyan módszer sem, amivel a jövőt előre láthatod. A kereskedés azonban a szabadság netovábbja is egyben, ahol rengeteg termékkel rengetegféle elképzelést valósíthatsz meg. A bizonytalan környezet és a végtelen szabadság együtt olyan világot teremtenek neked, ahol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmód, nyitottság és önfegyelem szükséges az eredményességhez. Mire van itt igazán szükség? Elsősorban önismeretre, másodsorban változási képességre - hiszen minden sikeres kereskedő gondolkodásmódja nagy változásokon megy keresztül, míg célba ér.

A Sikeres kereskedő tanfolyam abban kivételes, hogy a kereskedés mentális aspektusaira is hangsúlyt helyez.

Bár siker a kereskedés világában is fejben dől el, a grafikon, a stratégia és az esszenciális tananyag sem másodlagos. Intenzív képzésünk tartalmazza mindazt az ismeretet, amit korábbi tanfolyamaink, plusz megmutatjuk, hogyan tudsz stratégiát építeni magadnak és két, sikeresen praktizáló kereskedő bevált módszereit is megismerheted.  

Miért érdemes tőzsdézni?

 •     Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám.
 •     Nincs elszalasztott alkalom - ha valamiről lemaradtál, vár a következő emelkedés vagy csökkenés mert több ezer elérhető termék közül választhatsz.
 •     Teljes mértékben beillesztheted hétköznapi életedbe, mert mindig van olyan piac, ami épp nyitva tart.
 •     Már akár heti 45 perc időráfordítással is eredmény érhető el, hiszen különféle kereskedési időtávokkal dolgozhatsz.
 •     Más vállalkozásokkal összevetve elmondható: a kereskedésben a vállalt kockázat mértéke kizárólag a te kezedben van.

Miért ajánljuk neked a Sikeres kereskedő tőzsdetanfolyamot?
Képzésünkön az elmélet és a gyakorlat találkozik, közös online kereskedési gyakorlásokat tartunk, ahol a piacralépés, veszteségvágás, profitrealizálás és pozícióméretezés négyesét gyakoroljuk.

A tanfolyam menetrendje:

 • Október 6. (szombat) 09:30-17:00
 • Október 7. (vasárnap) 10:00-16:00
 • Október 11. (online előadás) 17:30-18:30
 • Október 15. (online előadás) 17:30-18:30
 • Október 18. (online előadás) 17:30-18:30

Részvételi díj: Bruttó 60 000 Ft.

A tanfolyamhoz, vagy akár az önálló tanuláshoz hasznos segítség Bence Balázs: A Sikeres Kereskedő című bestseller könyve, melyet ITT tud megvásárolni.

További információ és jelentkezés »

Stratégia workshop

Stratégia workshop


Helyszín: Bokor u. irodaház
Időpont: 2018-09-21

Különleges, gyakorlatorientált előadásunkon profi előadóinktól működő kereskedési szisztémákat tanulhat, melyeket élő grafikonokon demonstrálnak is.

A trendkövető, hullámokon alapuló és momentum stratégiák minden ember által kereskedett terméken, így a részvény, deviza és árupiacokon is alkalmazhatóak.

Különleges tőzsdei napunk a kereskedési szisztéma kialakításának teljes témakörét körbejárja, így az alábbi témákra fókuszál:

 • Beszállási pontok,
 • Stop és célár meghatározás
 • Kockázatkezelés
 • Pozícióméretezés
 • Pozíció menedzselése

Az előadáson kizárólag a Portfolio Trader szolgáltatásokat (Portfolio Online Tőzsde, AlfaTrader) igénybe vevő ügyfelek vehetnek részt, akik 2018. Augusztus 1. után nyitottak számlát, és minimum 1 millió forint kereskedési tőkét elhelyeztek az értékpapírszámlájukon.

Régebbi ügyfeleink minimum 1 millió forint új tőke elhelyezésével válnak jogosulttá a részvételre.

A rendezvény díjmentes.

 

Időpont: 2018. Szeptember 21.

További információ és jelentkezés »