KÖVESS MINKET!

Oktatás - Tanfolyam

A sikeres kereskedő

A sikeres kereskedő


Helyszín: Bokor u. irodaház
Időpont: 2019-05-11 - 2019-05-27

1  Lépj ki a komfortzónádból

2  Növeld a pénzügyi intelligenciádat

3  Gondolkodj úgy, mint a nyertes kereskedő

A Portfolio Trader Akadémia bemutatja eddigi leghatékonyabb tanfolyamát, melyben mottónk: Változz, és nyersz!

Hogyan? A tőzsde izgalmakkal teli világát a stratégiai gondolkodásmód elemeivel párhuzamosan mutatjuk meg. Megismered, megérted, megtanulod, hogyan fogod meglovagolni a tőzsdei hullámokat és mire kell összpontosítanod az eredményes  kereskedéshez. S hogy ne szaladjon el veled a ló, a kereskedési kockázatkezeléséről is jólinformálttá válsz.

A kereskedés és befektetés olyan területek, ahol nem tudható előre, hogy jó döntést hozol-e. Ez mindig utólag derül ki. Nem létezik olyan módszer sem, amivel a jövőt előre láthatod. A kereskedés azonban a szabadság netovábbja is egyben, ahol rengeteg termékkel rengetegféle elképzelést valósíthatsz meg. A bizonytalan környezet és a végtelen szabadság együtt olyan világot teremtenek neked, ahol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmód, nyitottság és önfegyelem szükséges az eredményességhez. Mire van itt igazán szükség? Elsősorban önismeretre, másodsorban változási képességre - hiszen minden sikeres kereskedő gondolkodásmódja nagy változásokon megy keresztül, míg célba ér.

A Sikeres kereskedő tanfolyam abban kivételes, hogy a kereskedés mentális aspektusaira is hangsúlyt helyez.

Bár siker a kereskedés világában is fejben dől el, a grafikon, a stratégia és az esszenciális tananyag sem másodlagos. Intenzív képzésünk tartalmazza mindazt az ismeretet, amit korábbi tanfolyamaink, plusz megmutatjuk, hogyan tudsz stratégiát építeni magadnak és két, sikeresen praktizáló kereskedő bevált módszereit is megismerheted.  

Miért érdemes tőzsdézni?

  •     Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám.
  •     Nincs elszalasztott alkalom - ha valamiről lemaradtál, vár a következő emelkedés vagy csökkenés mert több ezer elérhető termék közül választhatsz.
  •     Teljes mértékben beillesztheted hétköznapi életedbe, mert mindig van olyan piac, ami épp nyitva tart.
  •     Már akár heti 45 perc időráfordítással is eredmény érhető el, hiszen különféle kereskedési időtávokkal dolgozhatsz.
  •     Más vállalkozásokkal összevetve elmondható: a kereskedésben a vállalt kockázat mértéke kizárólag a te kezedben van.

Miért ajánljuk neked a Sikeres kereskedő tőzsdetanfolyamot?
Képzésünkön az elmélet és a gyakorlat találkozik, közös online kereskedési gyakorlásokat tartunk, ahol a piacralépés, veszteségvágás, profitrealizálás és pozícióméretezés négyesét gyakoroljuk.

A tanfolyam menetrendje:

  • Május 11. (szombat) 09:30-17:00
  • Május 12. (vasárnap) 10:00-16:00
  • Május 16. (online előadás) 17:30-18:30
  • Május 20. (online előadás) 17:30-18:30
  • Május 27. (online előadás) 17:30-18:30

Részvételi díj: Bruttó 60 000 Ft.

A tanfolyamhoz, vagy akár az önálló tanuláshoz hasznos segítség Bence Balázs: A Sikeres Kereskedő című bestseller könyve, melyet ITT tud megvásárolni.

További információ és jelentkezés »

Tőzsdei vagyonépítés egyszerűen

Tőzsdei vagyonépítés egyszerűen


Helyszín: Bokor u. irodaház
Időpont: 2019-04-27 - 2019-05-07

Hosszú távú megtakarítási, vagyonépítési módszert és stratégiát sajátíthatsz el a képzésen.

Egyből tisztázzuk: Miért nagyon fontos, hogy minél inkább tudatos legyél a pénzügyekben és ismerd a legfőbb pénzügyi termékek tulajdonságait?

 

Adott a pénz, ami a te pénzed. Ezen szeretnél minél nagyobb hozamot elérni. Igen ám, de amikor a pénzt rábízod egy bankra, vagy befektetési szolgáltatóra, akkor ők is árbevételt, profitot szeretnének elérni, és ezt ők is a te pénzeden keresztül szeretnék megvalósítani. Mivel alapvetően a nagy pénzügyi szereplők szabályai szerint megy a játék, gondolhatod, hogy ki az, akinek szinte biztosan sikerül elérnie a pénzügyi célját. Nem te leszel az, hanem a pénzügyi szektor.

 

A bankfiókban, hirdetésekben leggyakrabban felbukkanó pénzügyi termékeknél olcsóbbat, vagyis alacsonyabb éves díjjal rendelkezőt nem nehéz találni. Azonban a hozam terén sem nagy művészet megverni a profi alapkezelőket, vagyonkezelőket - bár ez első hallásra meglepőnek tűnhet.

 

Kurzusunkon megismerkedsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel amelyek segítségével nagy valószínűséggel a befektetési szektort lenyomhatod a hozam tekintetében, és mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted.

Hogy konkrétan miről szól a képzés: Passzív indexkövető alapok segítségével építünk hosszú távú portfoliót, és mindezt folyamatos megtakarítással, vagyis folyamatos befektetésekkel egészítjük ki.

részvételi díj: bruttó 30 000 Ft

Időpont: 2019. április 27. 09:30-17:00

2019.május 7. 17:30-18:30 online előadás

2019. május 14. 17:30-18:30 online előadás

 

Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest és az internet

 

 

További információ és jelentkezés »