KÖVESS MINKET!

Automatikus kereskedés

Kereskedési robotok futtatása

5000 USD feletti számlaegyenleg esetén díjmentes VPS szolgáltatást biztosítunk.  A díjmentes VPS szolgáltatással kapcsolatban keresse kollégánkat.

A kereskedési robotok méltán örvendenek nagy népszerűségnek napjainkban. Segítségükkel nem kell többé a monitort lesnie egész nap, a robotok elvégzik a munkát Ön helyett. A piaci adatokat a beprogramozott algoritmusok folyamatosan figyelik észlelve az árulkodó piaci jeleket. Akkor sincs ok a pánikra, ha becsúszik egy téves jelzés, mivel a robotok nemcsak a kínálkozó beszállási pontokat, de a money managementet is elvégzik. Kiiktatva az emberi faktort, a stresszt és az érzelmeket, mindig a megfelelő helyen vágják el a veszteségeket is.Mindkét általunk ajánlott kereskedési rendszer, a Metatrader4 és a Trading Station tökéletesen alkalmas robotos kereskedésre.

Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani az igényeihez legjobban illeszkedő platformot, valamint a legprofitábilisabbnak ítélt kereskedési stratégiát és betölteni a robotot (Expert). Ezután szinte bármilyen tőzsdei stratégiát le lehet programozni.

A Metatrader  MQL , a Trading Station Lua nyelvet használ.

Kereskedési rendszereink számos beépített ingyenes robotot is tartalmaznak, teszteléshez igényeljen demószámlát!

Kockázati figyelmeztetés! A tőkeáttételes deviza és CFD kereskedés magas kockázatokkal jár, a veszteség mértéke meghaladhatja a kereskedési tőke méretét, emiatt nem való minden befektetőnek. Kérem, győződjön meg, hogy a felmerülő kockázatokkal tisztában van, szükség esetén kérje ki független pénzügyi szakember véleményét.