KÖVESS MINKET!

Kedvező spreadek

Emelje magasabb szintre a devizakereskedését!

Az AlfaTrader kereskedési platformjain már a piac által vezérelt, beavatkozásmentes (No Dealing Desk) megbízás-végrehajtás történik. Működése lehetővé teszi, hogy közvetlenül  a tucatnyi likviditást nyújtó bank árjegyzésén vásároljon vagy adjon el.

Magabiztosan kereskedhet minden piaci viszonyok közepette, megbízásait korlátok nélkül elhelyezheti. Piacnyitási, stop és célár megbízásai a likviditást nyújtók számára nem láthatóak, ami manipulációmentes környezetet biztosít.

Próbálja ki az Alfa Tradert demószámlával

Letöltök egyet most >>

Élvezze a No Dealing Desk előnyeit:
•    Közvetlenül a bankok árjegyzésén kereskedik!
•    Nincs érdekellentét a bróker és a kereskedő között
•    A bróker NEM fogad a kereskedő ellen
•    Nincs önkényes beavatkozás az árfolyamba vagy a kereskedésbe. Az elhelyezett kereskedési megbízások, pl.: stopok senki számára nem láthatóak

Kockázati figyelmeztetés! A tőkeáttételes deviza kereskedés magas kockázatokkal jár, emiatt nem való minden befektetőnek. Kérem győződjön meg, hogy a felmerülő  kockázatokkal tisztában van, szükség esetén kérje ki független pénzügyi szakember véleményét.

 


Hagyományos Dealing Desk bróker

 


Az Alfatrader No Dealing Desk rendszere

 

 

 

 

Nincs drágítás! - Az AlfaTrader oldalon regisztráló ügyfelek az FXCM amerikai jutalékai mellett kereskedhetnek.

Nálunk több szolgáltatást kap
•    Magyar ügyfélszolgálat 08:00-17:00
•    Platformokkal kapcsolatos kérdések
•    Esetleges ügyfélproblémák megoldása
•    Személyes oktatás
•    Portfolio TraderSzoba tagság ügyfeleknek, ahol napi szinten kereskedési ötleteket kap tőlünk


FONTOS: Az AlfaTrader (FXCM) forex kereskedés során NEM kereskedik ügyfelei ellen, így nincs érdekellentétet a cég és ügyfelei között. Egy hagyományos "dealing desk" bróker, elképzelhető, hogy ezt teszi, de a mi a NO Dealing Desk rendszerünkben, ez teljes mértékben kizárt. Az FXCM árfolyama soha semmilyen körülmények között sincs manipulálva!
 

Spread és jutalékok

Az AlfaTrader kereskedési felületén rendkívül alacsony spreadek mellett kereskedhet! Mi nem manipuláljuk az árakat, nálunk a bankok árversenye következtében kialakult árfolyamot látja (változó spreadek).

A táblázatban látható adatok tájékoztató jellegűek, egy demószámla segítségével teljes képet kap a spread-ekről. A kereskedés teljes költségét a spread és a jutalék együtt alkotják.

Kereskedési jutalék
Az AlfaTrader a legátláthatóbb devizakereskedést biztosítja Önnek, ahol a  likviditást nyújtó bankok árjegyzésén kereskedik. A kereskedés átláthatóságát tovább erősíti kedvező jutalékrendszerünk.

Kereskedési költség egyszerű kiszámítása:


A fenti példában a kereskedési mennyiség 1000 EURUSD. (1000 eurót váltunk dollárra, vagy 1000 eurónak megfelelő dollárt váltunk euróra) USD számlán kereskedünk, a spread a tranzakció pillanatában 0,2.
Az EURUSD spread: 0.2   Ennek költsége 0.2*$0.1 (1 pip elmozdulás 0,1 USD  változást okoz a számlán) =$0.02
A jutalék a vétel és aladási oldalra is $0,04. Tehát $0,04+$0,04 =$0,08  A jutalék és a spread együttes költsége összesen $0,1, ami mindösszesen 1 pipnek felel meg. 


Továbbgörgetés - Rolloverek
A rollover díj a devizapár napon túl tartása következtében, terhelődik meg, vagy íródik jóvá kereskedési számláján.
Lássunk először egy EUR/USD vételi pozíciót. Ebben az esetben azt mondjuk, hogy eurót vásárolunk és dollárt adunk el. Az aktuális euró kamatláb 0.75% az amerikai pedig 0.25%.
Tehát vétel esetén kapjuk az euró kamatot és fizetjük a dollár kamatot, ezek szerint ha a vételi deviza kamatlába magasabb, mint az eladási devizáé jóváírás jelenik meg a számlánkon, ellenkező esetben viszont a devizapár napon túl görgetése során megterhelik a számlánkat.
 
Mikor könyveljük el a rolling díjakat?
Amennyiben new york-i idő szerint 17:00 órakor nyitott pozíciója van, 1 órán belül megjelenik a jóváírás, vagy a terhelés a számláján.
A hétvégi görgetési díjat szerdán könyveljük el, míg ünnepeken, pedig az ünnepet megelőző munkanapon számolunk fel extra finanszírozási költségeket.
A továbbgörgetéssel kapcsolatos adatokat a kereskedési felületen láthatja, pip-ben kifejezve.

Kockázati figyelmeztetés! A tőkeáttételes deviza és CFD kereskedés magas kockázatokkal jár, a veszteség mértéke meghaladhatja a kereskedési tőke méretét, emiatt nem való minden befektetőnek. Kérem, győződjön meg, hogy a felmerülő kockázatokkal tisztában van, szükség esetén kérje ki független pénzügyi szakember véleményét.