KÖVESS MINKET!

Számlanyitás

Az AlfaTrader számlanyitás díjmentes, számlavezetési díj nincsen. A minimális kereskedési tőke, mely kereskedési lehetőséget biztosít a színtiszta bankközi piacon 2500 USD, 2500 euró, vagy 2500 GBP.

EURHUF és USDHUF devizapárok Trading Station számla esetén USD és EUR számlán, míg MetaTrader4 számla esetén EUR számlán kereskedhetőek.

Mindezen túl a Trading Station áttekinthető, professzionális kereskedési felület, kiváló grafikonból történő kereskedési alkalmazással. Letisztultsága és könnyebb használata miatt kezdő kereskedőknek ajánljuk.

A Metatrader4 számlanyitás, egyaránt biztosít hozzáférést az MT4 és a Trading Station kereskedési rendszerekhez. Ha a Trading Station kereskedési rendszerben elérhető többletfunkciókat is el kívánja érni, ajánljuk a Trading Station alszámla nyitását, a www.myfxcm.com rendszer segítségével.

Kockázati figyelmeztetés! A tőkeáttételes deviza és CFD kereskedés magas kockázatokkal jár, a veszteség mértéke meghaladhatja a kereskedési tőke méretét, emiatt nem való minden befektetőnek. Kérem, győződjön meg, hogy a felmerülő kockázatokkal tisztában van, szükség esetén kérje ki független pénzügyi szakember véleményét.