KÖVESS MINKET!

Világpiac

Tőzsdeindexek & Árutőzsdei termékek

Más brókercégek gyakorta alkalmaznak minimális stop és célár távolságot, mi nem! Nálunk akár skalpolhatja is a népszerű  GER30 indexet, a stop és célár megbízások szabadon elhelyezhetőek. A likviditást nyújtók valós piaci árjegyzését látja képernyőjén!

  • Nincs második árjegyzés (Re-quote*) - Minden index termék esetében gyors és hatékony megbízás teljesülés, a sok helyen tapasztalható Re-quote *nélkül
  • Nincs jutalék -  a tranzakció költsége a spread (vételi és eladási oldal közötti különbség)
  • Mikro kereskedési mennyiség is elérhető (Német tőzsdeindex már 6 euró alapletéttől kereskedhető)

*A Re-quote jelenség akkor fordul elő, amikor a kereskedő piaci áras megbízással azonnal kíván tranzaktálni, de az adott brókercég elutasítja a megbízást, és egy más árat kínál fel a kereskedőnek elfogadásra.


Ízelítő kínálatunkból:

Instrumentum neve Minimális kereskedési méret  Alapletét követelmény cél spread Minimum Stop távolság
 
    USD EUR    
GER30 1 9 6 0,7 5
UK100 1 9 6 1 4
FRA40 1 6 4 1 5
US30 1 9 6 2 6
SPX500 1 12 8 0.5 2
Arany 1 4 3 0.4 0.1
Olaj 1 20 14 0.05 0.1

A 0,7 pontos GER30 spread a német tőzsde nyitva tartása alatt, Trading Station kereskedési számlán érhető el. MT4 számlán a spread 1,1 pont.

 

Pozíciók továbbgörgetése

Minden nyitott pozíció New York-i idő szerint 17:00-kor átgörgetésre kerül a következő napra. Vételi pozíció esetén a finanszírozási költség (LIBOR + 3%)terheli a pozíciót, míg eladási pozíció esetén jóváírást kaphat (LIBOR-3%).

Arany (XAU/USD) és ezüst (XAG/USD) kereskedési idő

Az arany és ezüst kereskedés vasárnap 23:00-kor kezdődik (GMT). Mindkét termék esetében van napi kereskedési szünet, amely 21:00 GMT-től 22:00 GMT-ig tart. Ebben az időszakban nincs lehetőség piaci áras ajánlatok elhelyezésére, valamint a meglévő stop és limit ajánlatok nem módosíthatóak.

Arany és ezüst pozíciók továbbgörgetése

Az arany és ezüst pozíciók továbbgörgetése a forex termékekhez hasonlóan történik.
A határidős olaj termékek havi lejárattal rendelkeznek. A nyitott pozíciók az FXCM lejárati napján 5:15pm ET-kor lezárásra kerülnek a vételi vagy eladási árfolyamon.

 

Kockázati figyelmeztetés! A tőkeáttételes deviza és CFD kereskedés magas kockázatokkal jár, a veszteség mértéke meghaladhatja a kereskedési tőke méretét, emiatt nem való minden befektetőnek. Kérem, győződjön meg, hogy a felmerülő kockázatokkal tisztában van, szükség esetén kérje ki független pénzügyi szakember véleményét.