KÖVESS MINKET!

Számlanyitási akció a Portfolio Online Tőzsdén

Próbálja ki valós idejű tőzsdei adatszolgáltatásunkat, most díjmentesen!

2017. december 4. és 12. között Portfolio Online Tőzsde számlát nyitó új ügyfelek a számlanyitás hónapjában, és az azt követő két hónapban (2018. január és február) díjmentesen vehetik igénybe a Budapesti Értéktőzsdére vonatkozó BÉT RealTime vagy a BÉT RealTime 5 előfizetési csomagot.  

A real-time szolgáltatás díját a mindenkori Díjjegyzék tartalmazza. Az akció minden új számlanyitóra vonatkozik, akinek nincs és a számlanyitás előtti 3 hónapban nem is volt értékpapírszámlája az Erste Befektetési Zrt.-nél.

Portfolio Online Tőzsde Számlanyitás ITT

 

TÁJÉKOZTATÁS

A jelen tájékoztatás nem teljeskörű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Társaságunk az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tevékenységi engedély szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002; tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG) függő ügynöke. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak.
A változtatás jogát fenntartjuk. További információk rendelkezésre állnak Társaságunk honlapján (http://trader.portfolio.hu/online-tozsde/rolunk).