KÖVESS MINKET!

Rólunk

A Portfolio Online Tőzsde kedvező kondíciókkal kínál kereskedési lehetőséget a magyar, német és osztrák tőzsdén elérhető termékekre, valamint közel 700 befektetési alapot is talál rendszerünkben. 

Azon ügyfeleink számára, akik minimálisan 4,000,000 Ft kereskedési tőkét elhelyeznek értékpapírszámlájukon lehetőséget biztosítunk arra, hogy igénybe vegyék tanácsadói szolgáltatásunkat, így személyes tanácsadó támogathatja befektetési döntései meghozatalában. 

Mit ad önnek a Portfolio Online Tőzsde?

 • Kereskedési lehetőség tőzsdei termékekkel
 • Befektetési lehetőség
 • Eszköz nyugdíj célú megtakarításai kezeléséhez 
 • Személyes tanácsadó
 • Portfolio Online Tőzsde számlához csatolható a Portfolio Global szolgáltatás, ahol 27,000 termékkel kereskedhet (tanácsadói szolgáltatásra itt is van lehetőség). 
   

A Portfolio Online Tőzsde és Portfolio Global által nyújtott kereskedési lehetőség a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. és Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. összefogásában valósul meg. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei.

A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei alacsonyabb tranzakciós díjak mellett üzletelhetnek, és többlet szolgáltatásokat vehetnek igénybe! Ilyenek például a

Díjmentes kereskedési ötletek a Portfolio TraderSzobában

Díjmentes tőzsdei oktatás

Díjmentes személyes konzultáció
 

Elérhetőségünk:

E-mail: trader@portfolio.hu
Tel.: 1 472 2096

Skype: Portfoliotrader

Cím: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
 

Portfolio Online Tőzsde jogi nyilatkozat

Felhívjuk a figyelmet, hogy a website-on és a Portfolio Online Tőzsde Befektetési Szolgáltatások kereskedési rendszerben található adatok (kiemelten az árfolyamadatok), információk és dokumentumok nem minősülnek hiteles forrásnak, a website-on és a Portfolio Online Tőzsde Befektetési Szolgáltatások kereskedési rendszerben közzétettek alapján a Társasággal szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal. Hitelesnek minősíthető információk forrása tekintetében érdeklődjön Társaságunk központi ügyfélszolgálatánál!

Társaságunk, mint a BÉT Zrt. hivatalos vendora, által szolgáltatott valós idejű (ún.: real-time) árfolyamadatokat jelenít meg az igénybevétel feltételeivel rendelkező ügyfelei számára.

Felhívjuk tisztelt figyelmüket arra, hogy Társaságunk ezen szolgáltatott adatokért, továbbá az egyes szolgáltatáscsomagok részeként megjelenített hírek/cikkek tartalmáért felelősséggel nem tartozik. A megjelenített Késleltetett/Napvégi információ/Valós idejű Indexcsomag Információk tekintetében (a továbbiakban: információk) az Erste Befektetési Zrt. az alábbi tájékoztatást teszi közzé:
 

 • valamennyi szellemi alkotáshoz fűződő jog a Budapesti Értéktőzsdét és az Információszolgáltatókat illeti,

 • a BÉT, az információszolgáltatók, az Erste Befektetési Zrt. nem vállalnak felelősséget az információ megjelenítéséért és az információ használatából eredő károkért vagy igényekért

 •  az információhoz hozzáférők csak személyes céljaikra használhatják fel az Információt, azt a BÉT és a engedélye nélkül azokat sem egészben sem részben harmadik személynek nem adhatják tovább

 •  a BÉT felfüggesztheti vagy megszüntetheti az információszolgáltatást, ha alapos oka van azt feltételezni, hogy az információval visszaélnek vagy félrevezető módon jelenítik meg azt.

A website-ban és a Portfolio Online Tőzsde Befektetési Szolgáltatások kereskedési rendszerben foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt.-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt.-re nem háríthatók át.

2016. áptilis 29-től hatályos Portfolio Online Tőzsde hirdetmény ITT olvasható.

A díjjegyzék 2017. január 01. napjával történő módosításának közleménye innen érhető el.

Az Erste Befektetési Zrt. - Portfolio Online Tőzsde befektetési szolgáltatások díjjegyzéke - hatályos 2017. január 01-től: itt érhető el.

A Portfolio hatályos üzletszabályzatát az alábbi oldalon találja.

Az Általános Üzletszabályzat 2015. október 15. napjával történő módosulásáról ITT olvashat.


Az Erste Befektetési Zrt. adatkezelési tájékoztatóját innen érheti el.

A website-ban és a Portfolio Online Tőzsde Befektetési Szolgáltatások kereskedési rendszerben foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Azon hírek és információk vonatkozásában, melyek forrásaként a Társaság a Net Médiát/a portfolio.hu-t jeleníti meg, a Net Média az alábbi jogi nyilatkozatot alkalmazza, mely feltételek a hírek, információk olvasói számára, ezen cikkek tekintetében mindenben irányadók:

http://www.portfolio.hu/info/impresszum.tdp

 

Portfolio Global általános szabályzat

Felhívjuk a figyelmet, hogy a website-on található adatok (kiemelten az árfolyamadatok), információk és dokumentumok - kivéve azok az információk és dokumentumok, amelyek Ügyféllel kötött szerződésben és az Internet Trader Üzletszabályzatban foglaltak alapján a Felek jogviszonyának részét képezik - nem minősülnek hiteles forrásnak, a website-on közzétettek alapján a Társasággal szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal.

Az Global Trader szolgáltatás tekintetében a Felek jogait és kötelezettségeit az Erste Befektetési Zrt. Internet Trader Üzletszabályzata és az annak alapján kötött keretszerződés és további egyedi megállapodások, továbbá az ezek által hivatkozott egyéb dokumentumok határozzák meg.

A website-ban foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír vagy más befektetési termék jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.

A website-ban foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Pénzforgalom

Ezen az aloldalon a pénzforgalmi műveletekről talál részletes információkat. Kérjük, hogy első átutalásainak ügyintézése előtt mindenképpen tájékozódjon jelen oldalon a részletekről.

A Portfolio Global-ban teljesült ügyletek nyilvántartása egy elkülönült, az általános számlavezetési kapcsolathoz képest korlátozott funkciókkal rendelkező külön számla, a Portfolio Global számla keretében történik. A Portfolio Global számlához kapcsolódó pénz- és értékpapírmozgások az Alapszámlán keresztül bonyolódnak.

Az Alapszámla és a Portfolio Global számla között a következő tranzakciók végezhetők:

A fenti megbízások körében megbízás adására az Internet Trader Üzletszabályzatban meghatározottak szerint írásban telefaxon és e-mailen keresztül a formanyomtatvány segítségével van mód, valamint telefonon keresztül azonosítás után.

Telefaxon történő megbízás esetén kérjük, a formanyomtatványt kitöltés után küldje el az alábbi számok valamelyikére:
Fax: (06-1) 235-5879
Fax: (06-1) 235-5179

E-mailen keresztül történő megbízás adás esetén a formanyomtatványt kitöltés után kérjük, küldje el az alábbi e-mail címre:
info@ersteinvestment.hu

Telefonon keresztül történő pénzátutalás (azonosítás után) indításhoz kérem, hívja a +36-1-235-5151-es telefonszámot.


A Portfolio Global számla pénzforgalmi tranzakciókhoz kapcsolódó szabályokat megtalálja a mindenkori aktuális hirdetményben és az Internet Trader Üzletszabályzatban.

Kérjük, olvassa el tájékoztató anyagunkat a tőkeáttételes kereskedés kockázatairól:
A magas tőkeáttételes kereskedés kockázatai (PDF)