KÖVESS MINKET!

Kik vagyunk, mit nyújtunk?

Filozófiánk

Befektetéseink és hosszú távú megtakarításaink ma már kulcsfontosságúak. Anyagi jellegű vágyaink teljesülése mellett a nyugalom, megelégedettség és biztonság érzését is nyújtják. A Portfolio Trader célja, hogy az Ön személyiségével összhangban, Önnel együttműködve alakítsa ki az optimális befektetési formát.

Legyen szó kereskedésről, befektetésről, vagy nyugdíj célú megtakarításról, számíthat ránk. 

A hosszú távú pénzügyi siker a fegyelmezett, szigorú szabályokat követő, a kockázatot menedzselő befektetési szemléletmód eredményeként jön létre. Cégünk a tanácsadás során a fundamentális és technikai elemzés rendszerére egyaránt támaszkodik. Elemzőink, munkatársaink mélyreható tőkepiaci ismeretekkel rendelkeznek, ám a jövőt ők sem mindig láthatják előre. Munkánk során kiemelkedő szerepet tulajdonítunk a kockázat kezelésének és a pozícióméretezésnek.

Világunk rendkívül sokszínű. A kereskedőkre, befektetőkre sem húzható rá ugyanaz a kalap. Hisszük, hogy a személyes igényeket felmérve, az Ön számára is a megfelelő szolgáltatást, termékkört, befektetési időhorizontot találjuk meg - hiszen a siker mindkét fél számára elsődleges.

Lépjen velünk kapcsolatba!
Tel.: 1 327 4084
E-mail: trader@portfolio.hu

A Portfolio Trader által nyújtott megbízás felvétele és továbbítása valamint a nyújtott befektetési tanácsadás a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. és Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. összefogásában valósul meg. A Net Média Zrt e szolgáltatások nyújtása során az Erste Befektetési Zrt. függő ügynökeként annak nevében jár el. A szolgáltatás igénybevételének feltétele egy Portfolió Online Tőzsde alapszámla megnyitása, és egy az ügynök részére szóló meghatalmazás aláírása. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei, így a brókeri szolgáltatást igénybevevők is Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy a Ptk. 6:64§ szerinti ajánlattételnek.