Mivel kereskedhetsz?

Devizák

Tőzsdeindexek

Árutőzsdei termékek

Kriptovaluták

Európai és amerikai részvények

Előnyök

  • Más brókercégek gyakorta alkalmaznak minimális stop és célár távolságot, mi nem!
  • Nálunk akár skalpolhatod a népszerű GER30 indexet, a stop és célár megbízások szabadon elhelyezhetőek.
  • A likviditást nyújtók valós piaci árjegyzését látod a képernyőn!
  • Nincs jutalék - a tranzakció költsége a spread (vételi és eladási oldal közötti különbség)
  • Mikro kereskedési mennyiség is elérhető (Német tőzsdeindex már 6 euró alapletéttől kereskedhető)
  • Nincs második árjegyzés (Re-quote*) - Minden index termék esetében gyors és hatékony megbízás-teljesülés, a sok helyen tapasztalható Re-quote *nélkül

    * A Re-quote jelenség akkor fordul elő, amikor a kereskedő piaci áras megbízással azonnal kíván tranzaktálni, de az adott brókercég elutasítja a megbízást, és egy más árat kínál fel a kereskedőnek elfogadásra.

Spreadek

Mivel a piaci környezet állandóan változik, ha kíváncsi vagy az aktuális díjszabásra, nyiss egy demószámlát, ahol mindig az éppen aktuális spreadeket látod.

Demószámlával kockázat nélkül, díjmentesen kipróbálhatod a kereskedést. A demó rendszerben valós idejű árfolyamadatokkal, 30 napig tesztelheted platformunkat, valamint a beépített professzionális grafikonrajzolót.

Kipróbálom
Biztonsági figyelmeztetés! A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 75.38%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.