KÖVESS MINKET!
bigbanner

A könyv

Bence Balázs: A SIKERES KERESKEDŐ

A Sikeres Kereskedő egy hiánypótló tőzsdei könyv, mely nem aranyhalat ígér, hanem megtanít horgászni. Az átfogó kiadvány unikális módon ötvözi a grafikonelemzést a kereskedési stratégiákkal és a tőzsdepszichológiával.

 

Bővebben a kiadványról

Az átfogó kiadvány 347 oldalon abban segít, hogy képes legyél kialakítani saját kereskedési módszered, melyet alkalmazva hosszú távon érsz el eredményt. A könyv részletesen bemutatja a stratégia alkotóelemeit és kialakításának lépéseit.  A stratégia a tőzsdei siker egyik fontos összetevője, mely önmagában keveset ér! Az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik, pedig a kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek és meggyőződések világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. A kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja.

Az olvasó megismeri a leggyakoribb kereskedési hibákat, és támpontot kap azok elkerüléséhez. A könyv feltárja, hogy mely tényezők befolyásolják gondolkodásunkat, tetteinket és döntéshozatali folyamatainkat a tőzsdei környezetben.

Mit ad a könyv az olvasónak?

  • A könyv első része kifejti, hogy mi az oka annak, hogy nem láthatod pontosan a jövőt, valamint megismered az eszközöket, melyekből felépítheted a stratégiádat.
  • Ezt követően a könyv a lényeg felé fordul, és bemutatja, hogy agyad miként szűri meg a hozzád érkező információkat, és miként alakítod ki a saját képedet a világodról, így a tőzsdéről is.
  • A könyv bemutatja az érzelmi csapdákat is, majd pozitív irányt vesz, és ettől kezdve a megoldás van a fókuszban. Olvasol a sikeres tőzsdézői mentalitásról, megérted, a többséggel szemben hogyan gondolkodnak azok, akik kiugró eredményeket érnek el a befektetés területén.
  • Megismered a stratégia építőelemeit, megérted, hogy a kereskedési módszer jóval többről szól, mint a vételi és eladási pontok meghatározása.
  • Új szemlélettel találkozol a kockázat és a kereskedési mennyiség meghatározásában.
  • A könyv végén komplett kereskedési szisztémákat alkotunk.

A szerző, Bence Balázs a Portfolio tőzsdei oktatója és a kereskedési szolgáltatásokért felelős divízió vezetője.  1997-ben csöppent bele a tőzsde világába, majd évekig egy magyarországi brókercég kereskedési igazgatójaként dolgozott. Több mint 20 éves tőzsdei tapasztalattal és évtizedes tőzsdei oktatói gyakorlattal volt alkalma megfigyelni, hogy milyen ismétlődő hibákat követnek el a befektetők, illetve melyek azok a kihívások, amelyekkel a kezdő tőzsdézők szembenéznek. Mindennek összegzését osztja meg most az olvasókkal.

Információk
347 oldal
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás, borítóval
ISBN: 978-615-00-0064-0
Ára: 7400 Ft

Megrendelem a könyvet a Portfolio Könyvesboltból