Vegyünk-e magyar részvényeket?

Kreditérték:
9 kredit
TraderSzoba tagoknak 5 kredit
Mi a TraderSzoba?

Miközben a hortobágyi pusztán tikkadt szöcskenyájak legelésztek, egy kackiás bajszú legény vágtatott lovon a gémeskutak mellett. Megérkezett a nádtetős házhoz, ahol rózsája már csak reá várt. Mielőtt belépett volna az ajtón egy turulmadár szállt le a füstölgő kéményre, a legény elmosolyodott és kacsintott rá egyet. Amint belépett az ajtón lerúgta míves bocskorát és a konyha felé vette az irányt, ahol mátkája már tüsténkedett egy matyó hímzéses köténykében. Azonnal megérezte a vörösboros marhapörkölt ínycsiklandó illatát és a gőzölgő nokedli látványától is megkordult a gyomra. Nem tudta kivárni a sorát, és csontmarkolatú bicskájával kerekített egy falatot a jóféle csabai csípős kolbászból. Unaloműzésként a Rubik kockájáért nyúlt, de akkor a távolból megszólalt a harangszó. Négyet ütött az óra, és a legény igencsak törni kezdte a fejét. Már csak alig egy órája volt eldönteni, hogy büszke magyarként MOL, OTP, Richter esetleg 4iG vagy Masterplast részvényeket érdemes vásárolnia. 

Előadásunkon neki szeretnénk segíteni, ahol a technikai elemzés segítségével a főbb magyar blue chip-eket és néhány kisebb papír kilátásait vizsgáljuk. Az utolsó negyedórában igyekszünk a felmerülő kérdésekre is válaszolni. 

Tudásszint:
Kezdő

Időpont:
2021. november 22. 18:30 - 19:15

Előadó:
Faluvégi Balázs (1998-ban kezdtem befektetés szakmai karrieremet, gyakornokként, majd elemzőként egy alapkezelőnél, illetve befektetési szolgáltatónál. Voltam alapkezelő és portfoliókezelő, vezettem tőzsdére vagyonkezelő vállalatot, és létrehoztam egy wealthtech céget, amely több nemzetközi díjat is kapott. Az országban elsőként kaptam meg a CMT Level 3 papírt, amely a technikai elemzés legmagasabb szintű szakmai oklevele az Egyesült Államokban.)

WEBINARIUM JELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ

Trader Kredit

Oktatásaink megtekintéséhez regisztrálj most, és vásárolj Portfolio Trader Kreditet (PTK)!

A minimális vásárlás összege 3000 Ft, amiért 30 kreditet kapsz.
Az online előadások ára 1 és 10 kredit között változik.

Regisztráció Belépés