KÖVESS MINKET!

Számlanyitás

Hogyan tudok számlát nyitni?

Kattintson IDE, és csinálja meg 10 másodperces online regisztrációnkat.

Kollégánk munkanapokon, 8:00 és 17:00 óra között - a regisztrációt követő 1 órán belül - felveszi Önnel a kapcsolatot, információt ad a szolgáltatásról, segíti a számlanyitásban.

Amennyiben igénybe venné befektetési hitel szolgáltatásunkat, vagy határidős kereskedést folytatna, a számlanyitás során kérje az ügyintézőtől az ehhez szükséges keretszerződéseket (Határidős keretszerződés és Befektetési hitelről és shortolásról szóló keretszerződés).

Hogyan vehetem igénybe a személyes tanácsadói szolgáltatást?

  1. Nyissa meg Portfolio Online Tőzsde számláját
  2. Töltse ki, és jutassa el hozzánk meghatalmazó nyilatkozatát.
  3. Helyezzen Portfolio Online Tőzsde számlájára minimum 4 000 000 Ft-ot.

Ezt követően szakértőnk folyamatosan konzultál Önnel, és segíti kereskedését, befektetését.

Hol vezetik a Portfolio Online Tőzsde ügyfeleinek értékpapírszámláját?

A Portfolio Online Tőzsde által nyújtott kereskedési lehetőség Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. és a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. összefogásában valósul meg. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei így Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei is.

Hogyan tudom a máshol vezetett értékpapír számlámról az értékpapírjaimat áttranszferálni a Portfolio Online Tőzsdéhez?

Amennyiben más brókercégtől kíván az Erste Értékpapír Zrt.-hez értékpapírt transzferálni, úgy az értékpapír transzfer indításakor a 0035M számú KELER számot adja meg az ügyintézőnek.

Portfolio Global számlanyitás

A Portfolio Global számlanyitás feltétele a Portfolio Online Tőzsde alapszámla megléte. A Portfolio Global alszámla megnyitása az Erste Toronyban lehetséges. (Bp. 1138 Népfürdő u. 24-26.) A Portfolio Global rendszerében elérhető 27 000 termék vonatkozásában is igénybe vehető tanácsadó szolgáltatásunk.